top of page

KIDS

HOME     //     TENNIS     //     KIDS

In samenwerking met Advantage Tennisschool bieden we bij TC De Vallei een verscheidenheid aan tennislessen en aanvullende trainingen voor zowel beginners als gevorderden.

 • WIT (3-5 JAAR)
  Om een nieuwe vraag toe te voegen gaat u naar de appinstellingen en klikt u op de knop 'Vragen beheren'.
 • BLAUW (5-7 JAAR)
  Jazeker! Om een foto toe te voegen volgt u gewoon deze stappen: Ga naar de app-instellingen Klik op de knop 'Vragen beheren' Klik op de vraag waaraan u een foto wilt toevoegen Als u een antwoord bewerkt, klik dan op het pictogram voor de afbeelding en voeg een afbeelding toe uit uw bibliotheek
 • ROOD (7-9 JAAR)
  Ja! Gebruikers kunnen zonder moeite video's toevoegen van YouTube of Vimeo: Ga naar de appinstellingen Klik op de knop 'Vragen beheren' Klik op de vraag waaraan u een video wilt toevoegen Als u een antwoord bewerkt, klik dan op het pictogram voor de video en voeg de koppeling van YouTube of Vimeo toe Dat is alles! Bij het antwoord zal een miniatuur van uw video worden weergegeven
 • ORANJE (9-10 JAAR)
  U kunt de titel van de veelgestelde vragen bewerken in het instellingentabblad van de appinstellingen. U kunt hem ook verwijderen door het vinkje bij het bijbehorende selectievakje weg te halen.
 • GROEN (10-12 JAAR)
  Enter your answer here
 • START2PLAY (9-12 JAAR)
  Enter your answer here
 • PRIVÉLESSEN
  Enter your answer here

WAASLAND

TENNIS ACADEMY

- WTA -

De spelers worden door onze trainers afgehaald op school (met uitzondering van woensdag). Wie zelf vervoer voorziet van zijn/haar kind, geniet een korting van €50.

TC De Vallei voorziet naast opvang ook huiswerkbegeleiding.

Met het WTA trachten we iedere speler in het competitiecircuit te brengen. We voorzien daarom zowel wedstrijd- als tornooibegeleiding én competitiestages tijdens elke vakantie.

BASISPAKKET

2x Groepstraining (1u)

2x Conditietraining (1u)

€600

COMPETITIEPAKKET

3x Groepstraining (1u)

2x Conditietraining (1u)

1x Privétraining (30 min.)

€950

bottom of page